Beter leren fotograferen

 

Beter leren fotograferen is, iets wat lastig is. Het is iets waar je echt tijd in moet steken. Je moet constant je vaardigheden verbeteren. Gebieden waar nog ruimte is om te groeien zijn dan ook de belangrijkste plekken om aan te werken. Toch vinden mensen het vaak moeilijk om hun fotografische vaardigheden te verbeteren. Dit komt vaak doordat je een gewoonte hebt gecreëerd met je eigen stijl. Wanneer je altijd op dezelfde manier te werk gaat zul je dan ook moeilijk beter kunnen worden. De fotografen van Fotografie-met-Passie helpen elkaar hiermee.

Enkele voorbeelden waarvoor Fotografie-met-passie staat.

We behandelen diverse fotobewerking technieken waarmee je je foto's professioneel kunt bewerken
Je ontdekt heel veel leuke weetjes, tips en handige tools binnen je Fotobewerkingsprogramma om schitterende foto's te maken
Je leert trucjes om je foto's krachtig, maar toch natuurlijk te bewerken
Je gaat aan de slag met tools waarmee je naast de basis bewerkingen pukkeltjes en andere objecten uit je foto verwijdert, kringen en wallen verzacht, glans verwijdert, portretten op de juiste manier verscherpt, haren netjes uit kunt selecteren, tanden witter kunt maken en nog veel meer!
We bespreken te werken met kleuren en zwart wit
Je leert diverse basis fotobewerkingen, als verscherpen, contrast toevoegen en de belichting aanpassen
We vertellen hoe je objecten kunt verwijderen
Je leert te werken met lagen, maskers en diverse filters
Je ontdekt hoe je prachtige beelden kunt maken door verschillende lagen in elkaar over te laten lopen    
Hoe je zwartwit fotografie kunt toepassen
Je leert hoe je kunt retoucheren met de frequentie separation techniek
We gaan nog heel veel meer leren en dat allemaal stap voor stap in duidelijke tutorials waarin ik foto's van begin tot eind bewerk 

Fotografie-met-passie staat er voor om je naar een hoger niveau te brengen. Dit alles leer je om met elkaar lekker over je foto te sparren.