Fotografie met Passie is een leuke kleine groep enthousiaste en leergierige (amateur)fotografen die fotokwaliteit en plezier belangrijk vinden en samen hun hobby verder willen ontwikkelen. Fotografie met Passie wil uniek zijn door een dynamische moderne uitstraling en gebruik te maken van hedendaagse middelen en fotografeer-technieken. Dus een unieke fotoclub die stil staat in zijn eigen ontwikkelingen, een fotoclub waar ruimte is voor eigen ideeën, inbreng en inspiratie.

Wij hebben als doel het samenbrengen van kennis en ervaringen om op die manier betere foto’s te kunnen maken maar ook maandelijks met elkaar op pad te gaan. De drive om ook elkaar te stimuleren en nieuwe impulsen te geven. Fotografie met Passie is geen club om alleen maar kennis/kunde op te doen, daar zijn cursussen en workshops voor bedoeld. Onze leden beheersen hun camera en verschillende technieken binnen de fotografie. Mocht er ruimte zijn een nieuw lid aan te nemen dan moet zij of hij een aanvulling zijn binnen de fotoclub.

Wij komen eens per maand bij elkaar op de laatste dinsdag van de maand, ook zullen we iedere maand foto uitstapje organiseren zodat we van elkaar ook in de praktijk kunnen leren. Fotografie met Passie is aangesloten bij de Fotobond.

logo